Ψηφιακό Μάρκετινγκ & μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 

14089581_1485315291494607_575138924_n (1)Κυριάκος Δημητροκάλλης , Strategic Planning Manager D.P.M.

Με το μεγαλύτερο αριθμό υποψήφιων πελατών σας να καθοδηγείται από το διαδίκτυο, μέσα από τα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα και τόσες δεκάδες μηχανές αναζήτησης  από όπου θα επιλέξουν την περιοχή, και το κόστος του προϊόντος που επιθυμούν να αγοράσουν , η σύγχρονη διαδικασία του marketing που εφαρμόζεται στο τομέα προσέλκυσης πελατών, έχει πλέον αλλάξει προσανατολισμό

Θυμηθείτε: Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, όπου το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον , την προέκταση του χεριού των καταναλωτών , όλων σχεδόν των ηλικιών, αν δεν  ‘υπάρχετε’ ψηφιακά, και ο καταναλωτής που σας ‘ψάχνει’ δεν σας ‘βρίσκει’ , σκέφτεται ότι:

  • Δεν είστε σύγχρονη επιχείρηση.
  • Δεν έχετε κάτι αξιόλογο να προσφέρετε.
  • Δεν σας ενδιαφέρει το πόσο θα διευκολύνετε τον πελάτη για να σας βρει.
  • Μάλλον οι υπηρεσίες σας δεν είναι ανταγωνιστικές.
  • Αν η ιστοσελίδα σας είναι παρωχημένη το ίδιο θα είναι και το προϊόν σας.
  • Έχετε λόγους να μην φαίνεστε στο διαδίκτυο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του D.P.M. σας παρέχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για τον επαγγελματικό χειρισμό των σημαντικότερων ψηφιακών εργαλείων, με απλούς και κατανοητούς τρόπους, ώστε να μπορέσετε ΑΜΕΣΑ να εφαρμόσετε τις νέες σας δεξιότητες, στην ψηφιακή προβολή της επιχείρησής σας.

Αν η επιχείρησή σας ανήκει στους παρακάτω τομείς, τότε οφείλετε να βρίσκεστε στον ψηφιακό κόσμο:

doctor-banner1

Η υποστήριξη όμως δεν σταματά εδώ:

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή ψηφιακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ώστε οι πελάτες μας να γνωρίζουν, με ταυτόχρονη υποστήριξη από την ομάδα μας, στην μελέτη και άμεση εφαρμογή των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων κατευθείαν στην επιχείρησή σας!

Η ομάδα του D.P.M., αφού μελετήσει προσεκτικά τις ανάγκες και τους πελατειακούς στόχους μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, προτείνει και εφαρμόζει εξατομικευμένα digital marketing προγράμματα, με συγκεκριμένο και μετρήσιμο πλάνο αποτελεσμάτων.

Η άμεση επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Για το λόγο αυτό, στελέχη του D.P.M., μέσω τακτικών ραντεβού με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, σχηματίζουν την persona των πελατών, προτείνουν ενέργειες, σχεδιάζουν καμπάνιες, αναδιοργανώνουν και ανακατευθύνουν το digital marketing plan, μετρούν αποτελέσματα , ενημερώνουν για feedback αποτελεσμάτων, και φροντίζουν για την προώθηση και προβολή των σχέσεων εμπιστοσύνης αλλά και της εξυπηρέτησης  των πελατών .

Οι πελάτες σας είναι εκεί έξω και ψάχνουν ή θα ψάξουν για εσάς και τα προϊόντα σας. Το σύγχρονο μάρκετινγκ σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε σχέση εμπιστοσύνης αλλά και επιρροής μαζί τους.

 

 

OUR NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερωθείτε για την έναρξη νέων Σεμιναρίων, τα Νέα του DPM και εξελίξεις στο Digital Marketing,  ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε μερικά από τα πιο δημοφιλή άρθα μας όπως τα λαμβάνουν οι συνδρομητές του DPM


Καταχωρήστε το email σας και γίνετε μέλος της μεγάλης κοινότητας του DPM.