"Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα"...μάθε τα εργάλεια του Digital Marketing


Μάθε τε να χρησιμοποιείται third party εργαλεία για να συλλέγετε να αξιολογείτε και να οργανώνετε τις ψηφιακές καμπάνιες με εύκολο τρόπο.

Get serious about social


 • Hootsuite - Social Media Management Tool

  Εργαλείο διαχείρισης social media, μέσα από το οποίο δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών pages-groups-profiles από διαφορετικά social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, κλπ) ταυτόχρονα.

 • Crazy Egg - Heatmap Tool

  Εργαλείο που καταγράφει την συμπεριφορά των χρηστών στο website, με σκοπό να γίνει σαφής ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες με το website.

 • Mention - Social Media Monitoring Tool

  Μέσα από το εργαλείο αυτό, μπορούμε να μάθουμε για όλες τις αναφορές που γίνονται για το brand, την επιχείρηση, κλπ που μας ενδιαφέρει σε όλο το διαδίκτυο, με σκοπό την παρακολούθηση των συζητήσεων που γίνονται σχετικά.

 • BuzzBundle - Social Media Marketing Tool

  Σουίτα εφαρμογών που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη προώθηση μέσα από τα social media, με λειτουργίες όπως δημιουργία απεριόριστων personas, προσθήκη και δημιουργία νέων social media accounts, μελέτη social mentions, κ.α.

 • Rank Tracker - SEO Tool

  Εργαλείο που επιτρέπει την ταχύτατη και έγκυρη μελέτη των θέσεων στις οποίες εμφανίζεται το website σε όλες τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, για τα επιλεγμένα keywords.

 • SEO Spyglass - SEO Tool

  Εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα links για το website, μετά από έλεγχο σε όλο το διαδίκτυο, με σκοπό την ανάλυση της ποιότητάς τους.

 • MailChimp - Newsletter Tool

  Δημιουργία σύγχρονων και στοχευμένων newsletters, με πλήρη αναφορά απόδοσης των καμπανιών.

 • «Δημιουργία επαγγελματικών sign-up forms με στόχο την αύξηση των subscribers για στοχευμένες ενέργειες marketing»

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερωθείτε για την έναρξη νέων Σεμιναρίων, τα Νέα του DPM και εξελίξεις στο Digital Marketing,  ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

OUR NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερωθείτε για την έναρξη νέων Σεμιναρίων, τα Νέα του DPM και εξελίξεις στο Digital Marketing,  ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Διαβάστε μερικά από τα πιο δημοφιλή άρθα μας όπως τα λαμβάνουν οι συνδρομητές του DPM


Καταχωρήστε το email σας και γίνετε μέλος της μεγάλης κοινότητας του DPM.