holargos1

Η ψηφιακή διαφήμιση για τον σύγχρονο επαγγελματία & την επιχείρηση

Ο Δήμος Χολαργού και το DPM διοργανώνει ημερίδα με

Θέμα: «Η ψηφιακή διαφήμιση για τον σύγχρονο επαγγελματία & την επιχείρηση«

Τετάρτη, Ιουνίου 29 at 7 ΜΜ – 9:30 ΜΜ

Δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου

Η φήμη ότι τα ψηφιακά μέσα δικτύωσης αφορούν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις είναι μια παρανόηση. Η κάθε επιχείρηση πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκονται οι πελάτες της, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι ο ανταγωνισμός θα την προσπεράσει. Τα ψηφιακά μέσα είναι, πλέον, κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου μοντέλου πελάτη-καταναλωτή, άρα η παρουσία του σύγχρονου επαγγελματία στον ψηφιακό κόσμο είναι , απλά, απαραίτητη.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί μια αναλυτική εικόνα για τον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους επιρροής που ασκείται στην οπτική γωνία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το Digital Professional Marketing(www.dpm.edu.gr)

Σε οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ,και μετά από γραπτή επιθυμία τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το D.P.M. θα προσφέρει , εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, τις παρακάτω υπηρεσίες:

• Μελέτη digital marketing plan, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επαγγελματία.

• Επιλογή των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων προώθησης, για τον τομέα σας.

• Αξιολόγηση ποιότητας-αποτελεσμάτων ψηφιακής προβολής που ,πιθανόν, ήδη εφαρμόζει η επιχείρηση.

Το Digital Professional Marketing ειδικεύεται στην επαγγελματική εκπαίδευση στελεχών marketing εταιρειών ή όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κόσμο της ψηφιακής διαφήμισης.

Εάν πιστεύετε ότι η ψηφιακή προώθηση είναι πλέον απαραίτητη στις επιχειρήσεις μην διστάσετε να το κάνετε γνωστό και σε άλλους πατήστε τώρα